Betong golv

Effektiv blästring av betong golv för vidhäftning innan motgjutning/reparation, dammfritt och effektivt med tillhörande dammsugare och stoftavskiljare där ytan är redo att bearbetas direkt efter av etablering.

Med denna utrustning utför vi även blästring av stålbroar och fartygsdäck där vi avverkar färg och orenheter, varje yta är unik och inställningsmöjligheten på maskinerna anpassas efter önskat resultat.

Parkeringshus

Att avverka färg och orenheter med våra slungblästringsmaskiner i parkeringshus börjar bli allt vanligare, vi har hjälpt många entreprenörer att rengöra ytan för vidare inspektioner.

Verkningsgraden är aldrig den samma utan bestäms på plats tillsammans med beställaren. Beroende på om de bara är färgen som flagnat eller att betongen behöver avverkas så passmycket att en flytspackling är aktuell kan maskinerna ställas in med olika verkningsgrader. Dammfritt och effektivt med tillhörande dammsugare gör att arbete med andra entreprenörer är genomförbart.

Broar

Vid ny produktion eller renovering/inspektion så är vi behjälpliga.

Vi avverkar epoxy/rostskydd vid nyproduktion inför tätskikt. Snabbt och effektivt. Vid inspektioner tar vi fram microsprickor så vidare inspektioner kan göras. Gjutslam avverkas inför motgjutning/färgborttagning eller endast en rengöring är inga bekymmer.